مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 آبان 1403 ساعت 09:352024-11-07سياسي

از جایگاه علمی حضرت زینب(س) چه می دانید؟


حضرت زینب(س) درجوار خانواده و هم نشینی با آنها مطالب بسیاری را از سنین کودکی آموخت تا جایی که در سن 6سالگی خطبه فدکیه مادرشان را با وجود جملات و کلمات دشوار حفظ کرده و آن را برای دیگران بارها روایت کرد.

- یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: حضرت زینب(س) درجوار خانواده و هم نشینی با آنها مطالب بسیاری را از سنین کودکی آموخت تا جایی که در سن 6سالگی خطبه فدکیه مادرشان را با وجود جملات و کلمات دشوار حفظ کرده و آن را برای دیگران بارها روایت کرد.

حجت الاسلام والمسلمین محمد پیکری -استاد حوزه و دانشگاه- در گفت وگو با ایسنا در مورد نحوه تربیت و استعداد حضرت زینب(س) اظهار کرد: این بانوی بزرگ سومین فرزند امیرالمومنین(ع) است، ایشان دو لقب بسیار معروف دارد که نشان دهنده مراتب علمی و تربیتی ایشان است.

وی ادامه داد: ابتدا لقب عقیله بنی هاشم است، عقیله به معنای یک زن دانا است، لقب دیگر عالِمَهٌ غیرُ مُعَلَّمَه است که مستند به فرمایش امام سجاد(ع) است که می فرمایند أنتِ بِحَمدِ اللّهِ عالِمَهٌ غَیرُ مُعَلَّمَهٍ ، فَهِمَهٌ غَیرُ مُفهَّمَهٍ یعنی اینکه عمه جان یک عالمی هستید که معلمی به طور خاص نمی تواند افتخار کند که معلم شما بوده است، شما یک زن فهمیده ای هستید بدون آنکه کسی مطلبی به شما فهمانده باشد و ادعا داشته باشد که وسیله فهم بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از جایگاه علمی حضرت زینب(س) چه می دانید؟

از جایگاه علمی حضرت زینب(س) چه می دانید؟