مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 آبان 1403 ساعت 16:202024-11-18سياسي

ضرورت ساماندهی حوزه آرد و نان


نائب رییس اول اتاق اصناف ایران بیان کرد: یک کارگروه آرد و نان در وزارت کشور تشکیل شده، اما در اتاق اصناف نیز، کارگروهی با همین عنوان تشکیل شده تا از منظر صنفی به بررسی موضوعات نانوایان پرداخته و نتایج آن در کارگروه آرد و نان وزارت کشور منعکس شود.

- نائب رییس اول اتاق اصناف ایران بیان کرد: یک کارگروه آرد و نان در وزارت کشور تشکیل شده، اما در اتاق اصناف نیز، کارگروهی با همین عنوان تشکیل شده تا از منظر صنفی به بررسی موضوعات نانوایان پرداخته و نتایج آن در کارگروه آرد و نان وزارت کشور منعکس شود.

به گزارش ایسنا، قاسم نوده فراهانی - نماینده وزارت صمت و نائب رییس اول اتاق اصناف ایران - بیان کرد: یک کارگروه آرد و نان در وزارت کشور تشکیل شده است اما در اتاق اصناف نیز، کارگروهی با همین عنوان تشکیل شده تا از منظر صنفی به بررسی موضوعات نانوایان پرداخته و نتایج آن در کارگروه آرد و نان وزارت کشور منعکس شود.

وی تصریح کرد: مسئله اصلی این است که باوجود هزینه های سنگینی که دولت در ساماندهی آرد و نان متحمل شده است اما هر سه گروه دولت ، مردم و نانوایان از شرایط موجود ناراضی هستند.

لذا واضح است که اشکالی در روش وجود دارد.

نائب رییس اول اتاق اصناف ایران گفت: به نظر بنده دولت بهتر است این همه هزینه را صرف ایجاد زیرساخت ها کند و در موضوع آرد و نان موضو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت ساماندهی حوزه آرد و نان

ضرورت ساماندهی حوزه آرد و نان