مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 آبان 1403 ساعت 11:302024-10-26دانش

بنیاد نخبگان بر لفظ «ملی» تاکید دارد/استعدادهای برتر را در هر گروه و دسته ای حمایت می کنیم


در بنیاد ملی نخبگان با تأکید بر لفظ «ملی» ماموریت ملی داریم تا استعدادهای برتر و نخبگان کشور را در هر گروه و دسته ای به خوبی شناسایی و به صورت معناداری از آنها حمایت کنیم.

- بنیاد نخبگان بر لفظ ملی تاکید دارد/استعدادهای برتر را در هر گروه و دسته ای حمایت می کنیم قائم مقام بنباد ملی نخبگان گفت: در بنیاد ملی نخبگان با تأکید بر لفظ ملی ماموریت ملی داریم تا استعدادهای برتر و نخبگان کشور را در هر گروه و دسته ای به خوبی شناسایی و به صورت معناداری از آنها حمایت کنیم.

به گزارش ایسنا، سعید خدایگان در مراسم استقبال از نودانشجویان 1403 و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی فرشتگان که در محل این دانشگاه برگزار شد، ضمن خوش آمدگویی و تبریک به ورودی ها و نودانش آموخته های دانشگاه بین الملل فرشتگان از تلاش های علی مقداری، مؤسس این دانشگاه تقدیر کرد و گفت: اگر مرحوم جبار باغچه بان مؤسس اولین مدرسه ناشنوایان ایران بود، استاد مقداری نخستین و تنها مؤسس دانشگاه ویژه ناشنوایان در کشور است.

خدایگان با بیان اینکه دکتر مقداری همواره منشأ اثر بوده و کارهای ماندگاری در عرصه آموزش عالی کشور بر جای گذاشته است، گفت: وی در هر سمتی که حضور داشته، با خلاقیت و ابتکار و پیگیری منشأ آثار ماندگاری خصوصا برای جامعه آموزش عالی کشور و فضای نخبگ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بنیاد نخبگان بر لفظ «ملی» تاکید دارد/استعدادهای برتر را در هر گروه و دسته ای حمایت می کنیم

بنیاد نخبگان بر لفظ «ملی» تاکید دارد/استعدادهای برتر را در هر گروه و دسته ای حمایت می کنیم