مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 آبان 1403 ساعت 21:102024-11-10سياسي

چگونه بر نشخوار فکری غلبه کنیم؟


اولین جلسه از دومین دوره طرح ملی باشگاه های مطالعه دانشجویان ایران (سریر) با حلقه ی مطالعاتی روانشناسی در دانشگاه خوارزمی برگزار شد.

- ایسنا/البرز اولین جلسه از دومین دوره طرح ملی باشگاه های مطالعه دانشجویان ایران (سریر) با حلقه ی مطالعاتی روانشناسی در دانشگاه خوارزمی برگزار شد.

در این جلسه که توسط معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی برگزار شد؛ مدیر گروه روانشناسی بالینی دانشگاه خوارزمی به نقد کتاب کتابخانه نیمه شب نوشته مت هیگ پرداخت.

به گزارش ایسنا، دکتر ربابه نوری روز یکشنبه 20 آبان ماه در این جلسه که در سالن فرهنگ دانشگاه خوارزمی برگزار شد؛ گفت: گاهی افراد در زندگی خود با نوعی نشخوار فکری مواجه می شوند.

افراد در این وضعیت به شدت ناسالم تمامی فرصت هایی که در زندگی برای تصمیم گیری متفاوت داشته اند را مرور می کنند و با خود می گویند اگر به جای تصمیمات گرفته شده تصمیمات دیگری گرفته بودند زندگی متفاوت می شد.

نوری خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی فرد با خود می گوید اگر به جای درس خواندن کار کرده بود؛ یا ازدواج نمی کرد؛ یا با فرد دیگری ازدواج کرده بود؛ یا مسیر دیگری را برای زندگی انتخاب کرده بود و.

شرایط کنونی او متفاوت بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چگونه بر نشخوار فکری غلبه کنیم؟

چگونه بر نشخوار فکری غلبه کنیم؟