مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 آبان 1403 ساعت 13:252024-11-07سياسي

مشکلات پرستاران در دولت چهاردهم باید حل شود


نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی رییس جمهور را عضوی از خانواده بهداشت و درمان دانست و گفت: مشکلات پرستاران در دولت چهاردهم باید حل شود.

- به گزارش اهمیت کار پرستاری را برای همه نمایان کرد و پرستاران شجاعت و وظیفه شناسی خود را به منصه ظهور گذاشتند.

وی افزود: با تلاش های پرستاران و کادر درمان در دوران کرونا دیگر هیچ کس ذره ای ابهام نسبت به ارزش این قشر مهم ندارد و همه دیدیم که پرستاران جان خود را برای حفاظت از جان مردم در طبق اخلاص گذاشته بودند.

نماینده مردم بندرعباس، حاجی آباد، بندر خمیر، قشم و بوموسی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رییس جمهور عضوی از خانواده بهداشت و درمان است، گفت: دولت و مجلس تلاش دارد تا حقوقی که حق مسلم پرستاران و کادر درمان است به آن ها تعلق گیرد.

مرادی تصریح کرد: همه انتظار دارند تا موضوعات و مسائل حوزه بهداشت و درمان در دولت چهاردهم حل و فصل شود و اگر این اتفاق در این دولت نیافتد ممکن است جامعه با یاس و ناامیدی روبرو شود از این رو مجلس به صورت دقیق به وظایف نظارتی خود در این حوزه عمل می کند.

نماینده مردم بندرعباس، حاجی آباد، بندر خمیر، قشم و بوموسی در مجلس شورای اسلامی، پرستاری را کاری سخت و زیان آور دانست، و گفت: همه باید تلاش کنند تا مشکلات حوزه حقوق و مزایای پرستاران حل و فصل شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشکلات پرستاران در دولت چهاردهم باید حل شود

مشکلات پرستاران در دولت چهاردهم باید حل شود