مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 آبان 1403 ساعت 12:502024-10-22سياسي

تمام مراکز نظامی صهیونیست ها در تیررس موشکی ما هستند


همه دنیا می دانند تمام مراکز نظامی آنها در تیررس موشکی ما هستند و اگر اشتباه کنند متضرر اصلی آنها خواهند بود.

- همه دنیا می دانند تمام مراکز نظامی آنها در تیررس موشکی ما هستند و اگر اشتباه کنند متضرر اصلی آنها خواهند بود.

به گزارش خبرنگار مهر ، علاء الدین بروجردی در حاشیه مراسم بزرگداشت شهید یحیی السنوار در محل دفتر حماس در تهران گفت: بدون تردید شهادت سنوار در جبهه مقاومت اثر دارد؛ اما اثر آن مثبت و موجب اقتدار بیشتر خواهد بود.

دیدیم که در این فاصله کوتاه یکی از سران نظامی رژیم صهیونیستی به هلاکت رسید.

این آغاز کار است و این حرکتی که رژیم صهیونیستی شروع کرده و سران جبهه مقاومت را به شهادت می رساند از جمله اسماعیل هنیه، سید حسن نصرالله، یحیی سنوار و شهید نیلفروشان اثری در اقتدار جبهه مقاومت نخواهد گذاشت بلکه حماس قوی تر خواهد شد و روحیه انتقام جویی تقویت می شود.

وی افزود: امروز خانه نخست وزیر منحوس رژیم اشغالگر را می زنند، نشان می دهد این قدرت بیشتر شده و بدون تردید تأثیر شهادت سنوار اقتدار بیشتر جبهه مقاومت را در پی دارد.

بروجردی بیان کرد: ما دو بار در عملیات وعده صادق 1 و 2 و همچنین وزیر خارجه کشورمان اعلام کردند حتی به آنها گفتیم با صراحت اشتباهی را صهیونیست ها انجام دهند، پاسخ آن جدی تر خواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تمام مراکز نظامی صهیونیست ها در تیررس موشکی ما هستند

تمام مراکز نظامی صهیونیست ها در تیررس موشکی ما هستند