مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 آبان 1403 ساعت 10:402024-11-17سياسي

شمولیت اعضای «شورای استان ها» افزایش یافت


نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبه ای مقرر کردند که مراکز استان های با جمعیت 200 هزار نفر، یک نماینده در شورای استان داشته باشند.

- نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبه ای مقرر کردند که مراکز استان های با جمعیت 200 هزار نفر، یک نماینده در شورای استان داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر ، نمایندگان در جلسه علنی امروز (یکشنبه 27 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران با ماده 10 این طرح موافقت کردند.

ماده 10- ماده (11) قانون به شرح زیر اصلاح می گردد: الف- عبارت و شهرهای بالای 200 هزار نفر جمعیت و شهر مرکز استان بعد از عبارت شهرستان های تابعه اضافه می شود و همچنین عبارت شورای شهرستان به عبارت شورای اسلامی مربوط اصلاح می گردد و در انتهای ماده عبارت چنانچه شهر مرکز استان، شهر بالای 200 هزار نفر جمعیت باشد، صرفاً یک نماینده در شورای استان خواهد داشت.

الحاق می گردد.

ب- عبارت تبصره جایگزین عبارت تبصره 1 می شود و همچنین در تبصره 1 عبارت اعضا کمتر از پنج نفر باشند جایگزین عبارت یک استان کمتر از پنج شهرستان داشته باشد می گردد و واژه شورای پس از عبارت در هر صورت اضافه می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شمولیت اعضای «شورای استان ها» افزایش یافت

شمولیت اعضای «شورای استان ها» افزایش یافت