مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 آبان 1403 ساعت 12:052024-10-22اقتصادي

افزایش حقوق کارمندان دولت 28 درصد در نظر گرفته شد/ برای واردات خودرو 2 میلیارد دلار کنار گذاشتیم


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید حمید پورمحمدی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور صبح امروز در نشست خبری بودجه 1404، - سید حمید پورمحمدی گفت: هوشمندسازی بودجه با پرداخت های نهایی را در بودجه طرح ریزی کردیم تا منابع بودجه ای را در کمترین زمان صرف بهترین موقعیت ها کنیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید حمید پورمحمدی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور صبح امروز در نشست خبری بودجه 1404، گفت: تجربه سال های متعدد در بودجه نویسی این بود که هر دولتی بودجه را زودتر تقدیم کرد در سال های بعد هم تلاش خواهد کرد موعد مقرر را رعایت کند اما اگر با تأخیر این کار انجام شود سال های بعد هم تأخیر خواهد داشت.

سختی کار این بود که هنوز دولت کامل استقرار پیدا نکرده بود و این کار با سختی انجام شد.

  پورمحمدی افزود: ما اولین سالی است که قانون برنامه توسعه هفتم را در دست داریم و لایحه ما باید انطباق حداکثری با قانون برنامه داشته باشد که آن را انجام دادیم و توضیح آن را به پیوست لایحه تقدیم مجلس کردیم.

وی خاطرنشان کرد: نکته دیگر در بحث بودجه ریزی، شفافیت بودجه و امکان گزارش گیری از بودجه است.

نظام بودجه نویسی نگاه جامعی برای هزینه کرد نداشت و گزارش ها به لحاظ شفافیت جامعیت کافی نداشت و ما طبق سیاست های


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش حقوق کارمندان دولت 28 درصد در نظر گرفته شد/ برای واردات خودرو 2 میلیارد دلار کنار گذاشتیم

افزایش حقوق کارمندان دولت 28 درصد در نظر گرفته شد/ برای واردات خودرو 2 میلیارد دلار کنار گذاشتیم