مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 آبان 1403 ساعت 16:202024-11-07اقتصادي

تنش زدایی سیاسی باید در دستور کار باشد


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، صمد حسن زاده، رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با بیان اینکه «حدود 70 میلیارد دلار از هدفگذاری سند چشم انداز 20 ساله در زمینه صادرات غیرنفتی عقب هستیم»، - رییس اتاق ایران با اشاره به عقب ماندگی صادرات کشور از هدف گذاری های اسناد بالادستی نظام، گفت: برای رفع کاستی ها باید همکاری با دنیا و عضویت در زنجیره های ارزش جهانی بر سیاست ها حاکم شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، صمد حسن زاده، رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با بیان اینکه حدود 70 میلیارد دلار از هدفگذاری سند چشم انداز 20 ساله در زمینه صادرات غیرنفتی عقب هستیم ، گفت: برای رفع این کاستی ها و بازگشت به دوران طلایی رشد و بالندگی صادرات غیرنفتی باید در گام نخست، تنش زدایی سیاسی در دستور کار حاکمیت قرار گیرد و تعامل و همکاری با دنیا و عضویت در زنجیره های ارزش جهانی حاکم بر سیاست ها شود.

  حسن زاده، در خصوص برنامه های اقتصادی و توسعه صادرات، گفت: صادرات در تمام دنیا موتور محرک توسعه اقتصادی و عامل ایجاد پیوند های استراتژیک مستحکم میان کشور ها است و صادرات پویا، باعث ایجاد اشتغال مولد می شود و جذابیت سرمایه گذاری را برای فعالان اقتصادی داخلی و خارجی افزایش می دهد و همچنین موجب ارزآوری و تولید


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تنش زدایی سیاسی باید در دستور کار باشد

تنش زدایی سیاسی باید در دستور کار باشد