مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 آبان 1403 ساعت 15:452024-11-18اقتصادي

70 درصد جرایم سایبری کردستان جرایم مالی است


سنندج_ رییس پلیس فتای کردستان گفت: 70 درصد جرایم سایبری کردستان جرایم مالی است.

- فیض الله منصوری در گفت وگو با خبرنگار مهر ، اظهار کرد: در حوزه پیشگیری از جرایم فضای سایبری اقدامات بسیار خوبی را شاهد بودیم.

وی افزود: در 8 ماهه نخست سال جاری در حد چشمگیری شاهد افزایش جرایم سایبری بودیم.

رییس پلیس فتای کردستان عنوان کرد: در این راستا 70 درصد کل جرایم سایبری کردستان را جرایم مالی را به خود اختصاص داده است.

منصوری بیان کرد: 14 درصد جرایم اخلاقی و 16 درصد شامل سایر جرایم است.

وی تصریح کرد: این 70 درصد جرایم مالی شامل برداشت غیر مجاز از حساب بانکی افراد و یا از طریق ارسال لینک آلوده بوده است.

رییس پلیس فتای کردستان اظهار کرد: فیشینگ و ورود افراد برای پرداخت وجه ناچیز و بعد برداشت غیرقانونی از حساب که کلاهبرداران سایبری با طراحی آن اقدام به برداشت از حساب می کنند، از روش های جرایم سایبری است.

منصوری گفت: اسکیمر هم روش دیگری است که از طریق دستگاه پوز و کپی کردن اطلاعات و رمز کارت انجام می شود که از همشهری ها تقاضا دارم در هنگام خرید کارت را خود بکشند و رمز آن را در اختیار دیگران قرار ندهند.

وی بیان کرد: لینک های جعلی و آلوده حتی اگر اطلاعات غلط بانکی هم دریافت کنند، لینک اطلاعات را می پذیرد و یکی از راه های تشخیص سایت های قلابی و غیرمعتبر هم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

70 درصد جرایم سایبری کردستان جرایم مالی است

70 درصد جرایم سایبری کردستان جرایم مالی است