مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 آبان 1403 ساعت 07:552024-10-22بين الملل

سیاستمدار فرانسوی: اگر غرب می خواهد از بین نرود، به رایزنی با بریکس نیاز دارد


یکی از سیاستمداران سرشناس فرانسوی تاکید کرد که کشورهای غربی باید کشورهای بریکس را به عنوان یک «تهدید وجودی» تلقی نکنند و اگر غرب نمی خواهد از بین برود، - سیاستمدار فرانسوی: اگر غرب می خواهد از بین نرود، به رایزنی با بریکس نیاز دارد یکی از سیاستمداران سرشناس فرانسوی تاکید کرد که کشورهای غربی باید کشورهای بریکس را به عنوان یک تهدید وجودی تلقی نکنند و اگر غرب نمی خواهد از بین برود، باید گفت وگو با این ائتلاف را آغاز کنند.

به گزارش ایسنا، فلوریان فیلیپو رهبر حزب میهن پرستان فرانسه به نووستی گفت: ایجاد بریکس قبل از هر چیز، تغییر شکل نظم جهانی، چالشی اساسی برای امپریالیسم آمریکا و سیستمی است که آن ایجاد کرده است؛ در درجه اول بر اساس ناتو از منظر نظامی و دیپلماتیک و اتحادیه اروپا، به منظور وابسته کردن این قاره اروپایی به ایالات متحده.

او افزود: ظهور بریکس همه اینها را متزلزل می کند، بنابراین کشورهای غربی یا به درون خود و لفاظی های فزاینده طرفدار جنگ خود عقب نشینی خواهند کرد و این منجر به پایان آنها خواهد شد؛ یا کشورهایی مانند فرانسه دست به سوی بریکس دراز کرده و به سمت گفت وگو خواهند رفت.

به گفته فلوریان فیلیپو، فرانسه که دارای روابط تاریخی دیرینه با روسیه است، می تواند نقش یک رابط با کشورهای بریکس را ایفا کند، زیرا این کشور


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سیاستمدار فرانسوی: اگر غرب می خواهد از بین نرود، به رایزنی با بریکس نیاز دارد

سیاستمدار فرانسوی: اگر غرب می خواهد از بین نرود، به رایزنی با بریکس نیاز دارد