مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 4 آبان 1403 ساعت 15:252024-10-25سياسي

رژیمی که بنیانش بر پایه جنایت باشد دوام نخواهد داشت


بدون تردید رژیم صهیونیست که با جنایات به وجود آمده و با همان شیوه راه خود را ادامه می دهد، دوام نخواهد داشت.

- گرمی- امام جمعه شهرستان گرمی گفت:بدون تردید رژیم صهیونیست که با جنایات به وجود آمده و با همان شیوه راه خود را ادامه می دهد، دوام نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر ، آیت الله یدالله صفری در خطبه های این هفته نماز جمعه شهرستان گرمی با توجه به چهارم آبان سالروز اعتراض حضرت امام (ره) به لایحه ننگین کاپیتولاسیون اظهار کرد: این حضرت امام بود که با اعتراض به این لایحه ملت ایران را از بردگی رسمی نجات داد و امروز در سایه انقلاب اسلامی از امضای سند بردگی به یکی از قدرتمندترین و تنهاترین کشور مستقل منطقه تبدیل شده ایم.

وی با بیان اینکه جوانان ما اطلاع ندارند که رژیم پهلوی چه ظلم بزرگی به کشور ما کرد که الان نیز در خسارت آن دست و پا می زنیم، افزود: کوه های آرارات را به ترکیه بخشید و ترکیه توسط همین آرارات به آذربایجان وصل شد و امروز بحث زنگزور ناشی از همین بخشش آرارات است.

امام جمعه شهرستان گرمی ادامه داد: دشت ناامید و منطقه چکاپ را به افغانستان بخشید و ما از آب هیرمند محروم شدیم.

اروند رود را به عراق داد ما به خاطر همین بخشش 200 هزار شهید در دوران دفاع مقدس دادیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رژیمی که بنیانش بر پایه جنایت باشد دوام نخواهد داشت

رژیمی که بنیانش بر پایه جنایت باشد دوام نخواهد داشت