مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 24 آبان 1403 ساعت 14:452024-11-14سياسي

دشمن با پررنگ کردن FATF برای ایران، به دنبال زدن ریشه مقاومت است


رییس پژوهشگاه دانش های بنیادی گفت: یکی از محورهای FATF عدم تامین مالی تروریسم است و ادعا می کنند مقاومت یمن و حزب الله تروریست اند و تاکید دارند هر پولی را که برای آنان خرج می کنید، - ایسنا/خراسان رضوی رییس پژوهشگاه دانش های بنیادی گفت: یکی از محورهای FATF عدم تامین مالی تروریسم است و ادعا می کنند مقاومت یمن و حزب الله تروریست اند و تاکید دارند هر پولی را که برای آنان خرج می کنید، باید به ما گزارش دهید.

جریان FATF و پررنگ کردن آن برای نظام جمهوری اسلامی این است.

آنان به دنبال زدن ریشه مقاومت هستند.

محمدجواد لاریجانی امروز 24 آبان ماه در نشست محور مقاومت و منافع ملی ایران که در سالن همایش مرکز نمایشگاه های حرم مطهر رضوی(ع) برگزار شد، با تاکید بر اهمیت جهاد تبیین، اظهار کرد: تبیین یک ضلع مهم در میدان نبرد با دشمن محسوب می شود.

یکی از اقدامات اساسی دشمن، تهاجم به فکر و اندیشه مردم ماست.

دین ما بر مبنای بصیرت استوار است، اما این راه نیاز به چراغ دارد و چراغ آن علمی است که از منبع الهی و ائمه اطهار دریافت می کنیم.

آنهایی که چراغ دیگری دریافت کرده اند، غالبا به بیراهه رفته اند.

راه ما در تفکرات بصیرت و چراغ ما هدایت ائمه است.

وی با بیان اینکه راه مقابله با تهاجم فکری دشمن استفاده از همان عقل مجهز به معارف است، افزود: عقل در ادبیات اهل بیت و ف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دشمن با پررنگ کردن FATF برای ایران، به دنبال زدن ریشه مقاومت است

دشمن با پررنگ کردن FATF برای ایران، به دنبال زدن ریشه مقاومت است