مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 آبان 1403 ساعت 12:352024-11-04ورزشي

سالن های ورزشی و آسفالت معابر پروژه های نیمه تمام روستایی در فریدن


 تکمیل سالن های ورزشی و آسفالت و زیرسازی معابر جز پروژه های نیمه تمام روستایی شهرستان فریدن محسوب می شود.

- سالن های ورزشی و آسفالت معابر پروژه های نیمه تمام روستایی در فریدن ایسنا/اصفهان فرماندار فریدن گفت: تکمیل سالن های ورزشی و آسفالت و زیرسازی معابر جز پروژه های نیمه تمام روستایی شهرستان فریدن محسوب می شود.

عزیزالله عباسی در گفت وگو با ایسنا درباره پروژه های نیمه تمام روستایی شهرستان فریدن، اظهار کرد: در روستاها چند پروژه نیمه تمام داریم که یکی از این پروژه ها سالن های ورزشی است.

سالن ورزشی سفدجان تقریباً تکمیل شده که تنها بخشِ سرمایشی و گرمایشی آن مانده است که قرار بود دهه فجر پارسال به بهره برداری برسد که هنوز این مهم انجام نشده که البته قرار است اعتبار 2 میلیارد تومانی برای تکمیل این پروژه اختصاص یابد.

وی افزود: سالن ورزشی روستای نهرخلج از زمان دولت دهم هنوز نیمه کاره باقی مانده است که در سفر رییس جمهوری برای تکمیل آن 4 میلیارد تومان به این پروژه تخصیص یافت که بخشی از بودجه اختصاص داده شده و امسال نیز 5 میلیارد تومان اعتبار برای آن در نظر گرفته شده و در جلسه ای که با وزیر ورزش داشتیم بر این مهم تأکید کردیم که مقرر شد این سالن ورزشی سال آینده به بهره برداری برسد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سالن های ورزشی و آسفالت معابر پروژه های نیمه تمام روستایی در فریدن

سالن های ورزشی و آسفالت معابر پروژه های نیمه تمام روستایی در فریدن