مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 آبان 1403 ساعت 15:202024-11-18سياسي

خاطره ها از خبرنگار خوش خنده ای که یک باره جهان را ترک کرد


چند مجری، تهیه کننده و برنامه ساز از خاطرات همکاری با زینب علیپور طهرانی که به دلیل نارسایی کلیوی درگذشت، گفتند.

- خاطره ها از خبرنگار خوش خنده ای که یک باره جهان را ترک کرد چند مجری، تهیه کننده و برنامه ساز از خاطرات همکاری با زینب علیپور طهرانی که به دلیل نارسایی کلیوی درگذشت، گفتند.

به گزارش خبرنگار مهر ، زینب علیپور طهرانی یکی از خبرنگاران و فعالان رسانه ای با سابقه عرصه خبر بود که بیش از دو دهه در مطبوعات کشور فعالیت کرد.

او چند سالی از نارسایی کلیوی رنج می برد و در نهایت شنبه 26 آبان بر اثر ایست قلبی درگذشت.

زینب علیپور طهرانی در رسانه های مختلفی کار کرد و سال ها در عرصه سینما و تلویزیون قلم زد.

بسیاری از اهالی فرهنگ و هنر او را با فعالیت رسانه ای اش در بانی فیلم و بعد از آن سال ها کار در روزنامه جام جم می شناسند.

با این حال اهالی رسانه این خبرنگار پرتلاش و باسابقه را با لبخندهای همیشگی اش، ممارست و کوشش بی وقفه و مهر و محبتش به خانواده و مادرش به یاد می آورند.

در این گزارش چند تن از مجریان، تهیه کننده و مدیران رسانه ای از همکاری هایی که با زینب علیپور داشتند، سخن گفتند.

خاطره سفر به مشهد و حرم امام رضا (ع) محیا اسناوندی مجری تلویزیون در واکنش به درگذشت زینب علیپور طهرانی از تلخی و شوک این حادثه یاد کرد و به خبرنگار مهر گفت:


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خاطره ها از خبرنگار خوش خنده ای که یک باره جهان را ترک کرد

خاطره ها از خبرنگار خوش خنده ای که یک باره جهان را ترک کرد