مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 آبان 1403 ساعت 10:552024-11-12اقتصادي

قطب تولید پسته خراسان رضوی محروم از ایستگاه هواشناسی


علیرغم اینکه شهرستان مه ولات با 21 هزار و 340 هکتار سطح زیر کشت قطب تولید پسته استان محسوب می شود اما از داشتن ایستگاه هواشناسی محروم است.

- ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی مه ولات گفت: علیرغم اینکه شهرستان مه ولات با 21 هزار و 340 هکتار سطح زیر کشت قطب تولید پسته استان محسوب می شود اما از داشتن ایستگاه هواشناسی محروم است.

هادی ساربان در گفت و گو با ایسنا ایستگاه هواشناسی را یکی از ضرورت های تحقیق در بخش کشاورزی به منظور دسترسی به اطلاعات قابل اعتماد از داده های جوی دانست و افزود: برای تحلیل ها و صدور هشدارهای به موقع برای باغداران و کشاورزان درخواست استقرار ایستگاه هواشناسی را در شهرستان داریم.

وی خاطرنشان کرد: به کارگیری صحیح اطلاعات هواشناسی در بخش کشاورزی می تواند به مدیریت آفات و بیماری ها، برآورد میزان نیاز سرمایی تأمین شده برای درختان پسته، کاهش خسارت های ناشی از بلایای طبیعی در بخش هایی از این حوزه کمک کند و حتی از بروز خسارت بکاهد.

مدیر جهاد کشاورزی مه ولات اظهار کرد: امروزه اهمیت وجود داده ها و دانش هواشناسی در زمینه های مختلف نظیر صنعت، کشاورزی، محیط زیست و گردشگری بر فردی پوشیده نیست و این دانش در بخش های مختلف زندگی انسان ها تأثیرگذار است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قطب تولید پسته خراسان رضوی محروم از ایستگاه هواشناسی

قطب تولید پسته خراسان رضوی محروم از ایستگاه هواشناسی