مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 آبان 1403 ساعت 15:352024-11-13اقتصادي

گرانفروشی نانوایان/ قطع سهمیه آرد 50 واحد تا هفته آینده


در حالی که برخی مسئولان می گویند چالش های موجود در حوزه نان ناشی از تعدد دستگاه های متولی است، برخی دیگر معتقدند در راستای تشدید مجازات ها باید سهمیه آرد نانوایان قطع شود و در حال حاضر 50 واحد نانوایی نیز در دستور کار قرار دارند.

- در حالی که برخی مسئولان می گویند چالش های موجود در حوزه نان ناشی از تعدد دستگاه های متولی است، برخی دیگر معتقدند در راستای تشدید مجازات ها باید سهمیه آرد نانوایان قطع شود و در حال حاضر 50 واحد نانوایی نیز در دستور کار قرار دارند.

ما نباید تنها به جریمه اکتفا کنیم چرا که جریمه نیز به گونه ای است که احتمال دارد پس از بازرسی و تعیین جریمه و پرداخت آن جریمه آن واحد مجددا تخلف کند.

برای تشدید این مجازات ها سهمیه ها را لغو می کنیم.

در حال حاضر 50 واحد در دستور کار هستند که لغو سهمیه آنها طی هفته جاری و هفته آینده مصوب خواهد شد.

  به گزارش ایسنا، در حالی که برخی مسئولان می گویند چالش های موجود در حوزه نان ناشی از تعدد دستگاه های متولی است، برخی دیگر معتقدند در راستای تشدید مجازات ها باید سهمیه آرد نانوایان قطع شود و در حال حاضر 50 واحد نانوایی نیز در دستور کار قرار دارند.

    19 شهریور ماه سال جاری بود که قیمت نان دولتی به طور رسمی 60 درصد افزایش یافت و بر اساس این افزایش قیمت، هم اکنون قیمت هر نان لواش با آرد نوع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گرانفروشی نانوایان/ قطع سهمیه آرد 50 واحد تا هفته آینده

گرانفروشی نانوایان/ قطع سهمیه آرد 50 واحد تا هفته آینده