مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 آبان 1403 ساعت 21:052024-10-29سياسي

جیش الظلم ابزاری در دست دشمنان اسلام است


جیش الظلم یک گروهک تروریستی است که توسط دشمنان قسم خورده این ملت، به ویژه رژیم صهیونیستی و آمریکا، تجهیز و حمایت می شود.

این گروهک با انجام اقدامات تروریستی و به شهادت رساندن هم وطنان بی گناه، قصد ایجاد ناامنی و تفرقه در جامعه و خدشه دار کردن وحدت شیعه و سنی را دارد.

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، وی افزود: شهادت مدافعین امنیت در این اقدام تروریستی، یادآور ایثار و از خودگذشتگی شهدای انقلاب و دفاع مقدس است این شهدا، برای حفظ امنیت و آرامش کشور و مقابله با دشمنان، جان خود را فدا کردند و خون پاک این شهدا، هرگز پایمال نخواهد شد و ما با الگوگیری از ایثار و فداکاری آنها، با قاطعیت و بصیرت در مقابل توطئه های دشمنان ایستادگی خواهیم کرد.

امام جمعه موقت خاش ادامه داد: این اقدامات وحشیانه، نشان از ماهیت پلید و ضدبشری این گروهک دارد که نه تنها برای امنیت و آرامش منطقه، بلکه برای کل کشور خطرناک است و مهم ترین نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که جیش الظلم نه شیعه را به رسمیت می شناسد و نه سنی را، این گروهک صرفاً ابزاری در دست دشمنان این مرزوبوم است و هیچ اعتقادی به هیچ مذهب و قومیتی ندارد.

وی اذعان کرد: خوشبختانه مردم منطقه و کشور ما هوشیار هستند و بابصیرت و آگاهی، در مقابل توطئه های این گروهک و حامیان آن ایستادگ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جیش الظلم ابزاری در دست دشمنان اسلام است

جیش الظلم ابزاری در دست دشمنان اسلام است