مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 آبان 1403 ساعت 14:202024-11-16اقتصادي

برنامه هفتم توسعه 11 تکلیف برای سازمان بنادر و دریانوردی دارد


مدیرعامل سازمان بنادر با اشاره به تشکیل کارگروه برنامه هفتم و توسعه دریامحور در این سازمان، گفت: در برنامه هفتم توسعه 11 تکلیف بر عهده سازمان بنادر و دریانوردی، - مدیرعامل سازمان بنادر با اشاره به تشکیل کارگروه برنامه هفتم و توسعه دریامحور در این سازمان، گفت: در برنامه هفتم توسعه 11 تکلیف بر عهده سازمان بنادر و دریانوردی، قرار داده شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، علی اکبری صفایی مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: اجرای سیاست های توسعه دریا محور با اولویت توسعه دریا محور از سوی رییس جمهور و سایر مسئولان ارشد دولت از جمله وزیر راه و شهرسازی مدنظر قرار گرفته است و تصمیم اصلی تهیه طرح جامع توسعه دریا محور بر مبنای بند چهارم سیاست های کلی توسعه دریا محور با اولویت توسعه سواحل مکران بود که به وزارت راه و شهرسازی بازگشت و باید بدانیم که تصمیم بسیار عاقلانه و درستی بود.

وی ادامه داد: حتماً این موضوع مهم به عنوان یکی از محورهای جدی از سوی سازمان بنادر و دریانوردی در دستورکار قرار دارد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه انتخاب وزیر راه و شهرسازی از بدنه این وزارتخانه یک امتیاز و یک فرصت ویژه است، عنوان کرد: تلاش ما این است که بتوانیم موفق عمل کنیم و در همین راستا سازمان بنادر و دریانوردی در کنار وزیر راه و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برنامه هفتم توسعه 11 تکلیف برای سازمان بنادر و دریانوردی دارد

برنامه هفتم توسعه 11 تکلیف برای سازمان بنادر و دریانوردی دارد