مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 آبان 1403 ساعت 12:202024-11-10سياسي

رییس سازمان مدیریت کرمان: نتایج آزمایشگاه ها به موقع به پیمانکاران داده شود


رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: نتایج آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک باید به موقع به دست مشاوران و پیمانکاران برسد.

- رییس سازمان مدیریت کرمان: نتایج آزمایشگاه ها به موقع به پیمانکاران داده شود ایسنا/کرمان رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: نتایج آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک باید به موقع به دست مشاوران و پیمانکاران برسد.

محمدرضا وحیدی پیش از ظهر امروز 20 آبان ماه در مراسم رونمایی از تجهیزات نوین آزمایشگاهی، آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با اشاره به در دست اقدام بودن دو برنامه در شورای فنی استان کرمان اظهار کرد: در سال جاری حدود 13 هزار میلیارد تومان بودجه تملک دارایی و سرمایه ای استان است که ارتقاء کیفی پروژه های استان رویکرد کرمان است.

وی افزود: 36 درصد اعتبارات صرف روکش راه ها و احداث راه ها می شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان ارتقاء کیفیت بتن و آسفالت در راستای ارتقاء کیفیت پروژه ها را الزامی دانست و در ادامه با اشاره به کلان پروژه های استان بیان کرد: نهضت ملی مسکن در سیرجان با احداث مجتمع های 9 تا 11 طبقه در حال اجراست.

به گفته وحیدی، در استان کرمان 1500 پیمانکار وجود دارد.

طبق اعلام وی، 105 کارخانه آسفالت در استان وجود دارد که حدود 90 کارخانه آن فعال هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس سازمان مدیریت کرمان: نتایج آزمایشگاه ها به موقع به پیمانکاران داده شود

رییس سازمان مدیریت کرمان: نتایج آزمایشگاه ها به موقع به پیمانکاران داده شود