مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 آبان 1403 ساعت 18:552024-11-02بين الملل

جهان غرب به جای توافق،جنگ نیابتی را علیه روسیه برگزید


به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ خبرگزاری تاس اعلام کرد، دیمیتری مدودف در مصاحبه با شبکه تلویزیونی راشاتودی (RT) اظهار داشت: امکان دستیابی به توافق وجود داشت، اما غرب مسیر کاملا متفاوتی را انتخاب کرد.

  معاون شورای امنیت روسیه در ادامه تصریح کرد که آنچه غرب در خاک اوکراین علیه روسیه انجام می دهد، جنگی نیابتی نیست بلکه به بیان دقیق تر، یک جنگ واقعی است.

  وی اظهار داشت: دشمنان فعلی ما بر این باورند که حق ارسال هر گونه سلاح به اوکراین یا اعزام مشاوران خود برای همفکری در مورد نحوه انجام خصومت ها را دارند.

  این سیاستمدار روس افزود: آنها [مقامات کشورهای غربی] می گویند که ما مختصات تاسیسات روسیه را به شما می دهیم که در اصل به این معنی است که متخصصان ما آنها را با حملات موشکی هدف قرار خواهند داد.

  وی با بیان اینکه این در واقع به رسمیت شناختن جنگ علیه روسیه است ، تاکید کرد که این دیگر یک جنگ نیابتی علیه مسکو نیست بلکه یک جنگ واقعی است.

  مدودف در این مصاحبه همچنین هشدار داد که اگر رییس جمهور بعدی آمریکا همچنان درگیری در اوکراین را تشدید کند، ایالات متحده راه را برای جنگ جهانی سوم هموار می کند .

  معاون شورای امنیت روسیه ادامه داد: اگر رهبر بعدی [آمریکا] با همان اشتیاق و انرژی به دامن زدن به آتش درگیری روسیه و اوکراین ادامه دهد، این ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جهان غرب به جای توافق،جنگ نیابتی را علیه روسیه برگزید

جهان غرب به جای توافق،جنگ نیابتی را علیه روسیه برگزید