مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 آبان 1403 ساعت 11:402024-11-04سياسي

وجود نخاله مانع لایروبی رودخانه های البرز شده است


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز بر نخاله برداری رودخانه های واقع در حریم شهرهای استان توسط شهرداری ها تأکید کرد.

- ایسنا/البرز معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز بر نخاله برداری رودخانه های واقع در حریم شهرهای استان توسط شهرداری ها تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، احمد افضلی در پنجاه و ششمین جلسه کارگروه مدیریت پسماند استان البرز که روز دوشنبه 14 آبان در استانداری البرز برگزار شد؛ گفت: یکی از موارد مطرح شده در این کارگروه، بحث لایروبی رودخانه های سطح استان بود که بر عهده شرکت آب منطقه ای است.

طبق گزارش ارائه شده متاسفانه وجود نخاله های ساختمانی مانع از لایروبی مناسب می شد که در این خصوص مقرر شد شهرداری ها نسبت به نخاله برداری از سطح رودخانه ها در حریم شهرها اقدام کنند تا این موضوع بدون هیچ مشکلی انجام شود چرا که عدم لایروبی رودخانه ها می تواند تأثیرات منفی و گسترده ای بر محیط زیست وارد نماید.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز تصریح کرد: یکی دیگر از موضوعات مهمی که کارگروه پسماند بر آن تاکید دارد، ایجاد خانه های بازیافت است که وظیفه تفکیک زباله از مبدا را بر عهده دارد.

طی گزارش ارائه شده توسط سازمان مدیریت پسماند، در حال حاضر چهار خانه بازیافت در سطح شهر فعال شده و به زودی این تعداد به 15 خواهد رسید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وجود نخاله مانع لایروبی رودخانه های البرز شده است

وجود نخاله مانع لایروبی رودخانه های البرز شده است