مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 آبان 1403 ساعت 08:302024-11-16سياسي

تطبیق پذیری؛ گمشده شهرسازی جدید اصفهان


«از دهه 30 متأسفانه شهر را دو تکه و در دو بخش سنتی و مدرن تعریف کردند.

در پیوند با هویت تاریخی و فرهنگی آنچه در هر حوزه ای به ما یاری می کند و اهمیت دارد، - ایسنا/اصفهان از دهه 30 متأسفانه شهر را دو تکه و در دو بخش سنتی و مدرن تعریف کردند.

در پیوند با هویت تاریخی و فرهنگی آنچه در هر حوزه ای به ما یاری می کند و اهمیت دارد، تطبیق پذیری است.

ما در شهرسازی خود از تطبیق پذیری غافل مانده ایم.

این بخشی از صحبت های مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان است که در گفت وگو با ایسنا بیان کرد.

سال 1347 شمسی به دستور نخست وزیر وقت، سازمانی به نام نوسازی شهر تهران با هدف رسیدگی به بافت فرسوده در پایتخت تأسیس می شود.

دومین سازمان مرتبط با بافت شهری از دل این سازمان و متأثر از تجارب آن بیرون از پایتخت بنا می شود و این بار نام نوسازی و بهسازی را توأمان به خود می گیرد.

بر این اساس، در سال 1354 به کوشش وزارت کشور، اولین سازمان نوسازی و بهسازی بافت های شهری در اصفهان پایه گذاری می شود.

فعالیت های سازمان نوسازی و بهسازی اصفهان مدتی پس از انقلاب 1357 متوقف می شود، اما از سال 1374 دوباره جان می گیرد و تا امروز نیز فعالیت هایش تداوم دارد.

آنچه در ادامه می خوانید گفت وگوی ایسنا با محمدعلی ایزدخواستی، مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تطبیق پذیری؛ گمشده شهرسازی جدید اصفهان

تطبیق پذیری؛ گمشده شهرسازی جدید اصفهان