مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 آبان 1403 ساعت 16:402024-11-09سياسي

مختومه شدن بیش از 46 هزار پرونده در شورای حل اختلاف چهارمحال و بختیاری


معاون توسعه حل اختلاف دادگستری کل چهارمحال و بختیاری گفت: در هفت ماه سال 1403 تعداد 45 هزار و 131 پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع شده که از این تعداد 46 هزار و 379 پرونده مختومه شده است.

- ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون توسعه حل اختلاف دادگستری کل چهارمحال و بختیاری گفت: در هفت ماه سال 1403 تعداد 45 هزار و 131 پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع شده که از این تعداد 46 هزار و 379 پرونده مختومه شده است.

کرم شیخ پور ظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری در خصوص تاریخ راه اندازی دادگاه های صلح، اظهار کرد: اندیشه حل و فصل دعاوی از طریق نهادهای سازشی و داوری، یک اندیشه دراز مدت در فرهنگ ایرانی و اسلامی است و در قرون باستان برای حل اختلافات شورا تشکیل می شد.

معاون قضایی رییس کل دادگستری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در صدر اسلام نیز همین مطلب بوده و سفارشات پیامبر (ص) هم بر استفاده از ظرفیت شورا و خرد جمعی است، در بعضی مواقع شورا موفق و گاهی نیز ناموفق بوده، به عنوان مثال در جنگ خندق موفق عمل کرده و در صفین نتیجه خوبی نداشته است.

وی با بیان اینکه بعد از انقلاب مشروطه قانون حاکمیت اجباری برای اولین بار در سال 1306 در کشور اجرا شد، گفت: طی این قانون دو طرف وظیفه دارند شخصی را به عنوان حاکم انتخاب کنند که بینشان داوری کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مختومه شدن بیش از 46 هزار پرونده در شورای حل اختلاف چهارمحال و بختیاری

مختومه شدن بیش از 46 هزار پرونده در شورای حل اختلاف چهارمحال و بختیاری