مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 آبان 1403 ساعت 07:102024-11-09پزشكي

روند ابتلا به آنفلوانزا و کرونا در 4 شهرستان خرسان رضوی افزایشی است


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از روند افزایشی موارد ابتلا به آنفلوانزا و کرونا از ابتدای آبان ماه سال جاری در جمعیت زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور شامل نیشابور، - ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از روند افزایشی موارد ابتلا به آنفلوانزا و کرونا از ابتدای آبان ماه سال جاری در جمعیت زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور شامل نیشابور، فیروزه، زبرخان و میانجلگه خبر داد.

دکتر حامد جز جلالیان به ایسنا گفت: از ابتدای آبان ماه 1403 موارد ابتلا به آنفلوانزا در جمعیت زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزایش داشته و روند ابتلا صعودی بوده است.

وی با بیان اینکه پیش بینی می شود با سرد شدن هوا در ماه های آینده موارد ابتلا در شهرستان های نیشابور، فیروزه، زبرخان و میانجلگه بیشتر شود، افزود: با توجه به بررسی های انجام شده، از ابتدای آبان ماه درصد نتایج نمونه های مثبت آنفلوانزا به 9 درصد رسیده که نسبت به ماه قبل 2 درصد افزایش داشته است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: این در حالی است که آمار نمونه های مثبت کووید 19 نیز در ابتدای آبان ماه امسال 24 درصد مثبت اعلام شده که نسبت به ماه قبل 3 درصد افزایش داشته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روند ابتلا به آنفلوانزا و کرونا در 4 شهرستان خرسان رضوی افزایشی است

روند ابتلا به آنفلوانزا و کرونا در 4 شهرستان خرسان رضوی افزایشی است