مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 آبان 1403 ساعت 17:502024-10-30سياسي

راهپیمایی 13 آبان تجلی روحیه مقاومت و استکبارستیزی است


فرماندار شهرستان رشت با تأکید بر اینکه راهپیمایی یوم الله سیزدهم آبان تجلی روحیه مقاومت، حمایت از مظلوم و استکبارستیزی مردم ایران اسلامی است، - ایسنا/گیلان فرماندار شهرستان رشت با تأکید بر اینکه راهپیمایی یوم الله سیزدهم آبان تجلی روحیه مقاومت، حمایت از مظلوم و استکبارستیزی مردم ایران اسلامی است، گفت: هر چقدر باشکوه تر در راهپیمایی 13 آبان حضور یابیم، قطعا بهتر می توانیم در صحنه تقابل با استکبار عمل کنیم.

کیا عاشوری امروز، 9 آبان ماه در جلسه ستاد 13 آبان شهرستان رشت، با اشاره به رویدادهای مهم 13 آبان اظهار کرد: اوج تحول در منطقه با تسخیر لانه جاسوسی اتفاق افتاد، تا جایی که امام(ره) از این اتفاق به عنوان انقلاب دوم نام برد و ماهیت پلید استکبار جهانی را کاملا نشان داد.

وی افزود: از شروع انقلاب تا تسخیر لانه جاسوسی مرکز جاسوسی آمریکا و استکبار جهانی همان سفارتخانه بود، خیلی از اتفاقات در این مدت رخ داد و با درایت جوانان و جانفشانی آنان لانه جاسوسی تسخیر و ماهیت جاسوسان دیپلمات نما مشخص شد.

فرماندار شهرستان رشت گفت: سه اتفاق مهم در تاریخ این انقلاب اسلامی در سه زمان و مکان مختلف در روز 13 آبان ماه رقم خورد ولی ماهیت هر سه اتفاق تقابل حق و باطل بود که به نام روز استکبار در تاریخ کشور ثبت و ضبط شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راهپیمایی 13 آبان تجلی روحیه مقاومت و استکبارستیزی است

راهپیمایی 13 آبان تجلی روحیه مقاومت و استکبارستیزی است