مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 آبان 1403 ساعت 13:102024-11-04فرهنگي

نگذاریم نقالی به هنری موزه ای تبدیل شود!


داریوش نصیری، داور دومین جشنواره نقالی و روایتگری سیلک کاشان با اشاره به رشد کمی و کیفی آثار این رویداد، از حذف دروس نمایش ایرانی در دانشگاه های هنری ابراز تاسف کرد.

- داریوش نصیری، داور دومین جشنواره نقالی و روایتگری سیلک کاشان با اشاره به رشد کمی و کیفی آثار این رویداد، از حذف دروس نمایش ایرانی در دانشگاه های هنری ابراز تاسف کرد.

به گزارش ایسنا، دومین جشنواره نقالی و روایتگری سیلک این روزها در حال برگزاری است و داریوش نصیری یکی از داوران آن است.

او درباره برگزاری دومین دوره این جشنواره گفت: این رویداد هنری نسبت به سال قبل رشد کرده است و همین حرکت و رشد کوچک نسبت به سال قبل خیلی مطلوب و ارزشمند است.

او با بیان اینکه آینده روشنی را به ویژه در حوزه رویش تصور می کند، افزود: کهن ترین الگوی نمایشی روایت است و از گذشته های دور از اشکانیان تا دوره اوج آن که در دوره صفویه است به خوبی مورد توجه بوده است اما امروزه متاسفانه نقالی یک هنر فراموش شده است و چرایی آن نیز بر کسی مشخص نیست.

با وجود صحبت و حرف های زیادی که در مورد آن زده می شود اما آنچنان که باید و شاید رشد چشمگیر وجود ندارد و به یک هنر موزه ای تبدیل شده است.

نصیری اضافه کرد: خوشبختانه با همت مدیران جشنواره نقالی و روایتگری سیلک کاشان تمامی هنرمندان کودک، نوجوان و بزرگسالی ک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نگذاریم نقالی به هنری موزه ای تبدیل شود!

نگذاریم نقالی به هنری موزه ای تبدیل شود!