مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 آبان 1403 ساعت 10:502024-10-23ورزشي

ورزشگاه ها از امن ترین فضاهای اجتماعی برای حضور بانوان هستند


معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان ورزشگاه ها را یکی از امن ترین فضاهای اجتماعی برای حضور بانوان خواند که علاوه بر سرگرمی و ایجاد نشاط در بانوان و خانواده هایشان در ترویج و توسعه ورزش نیز موثر هستند.

- ورزشگاه ها از امن ترین فضاهای اجتماعی برای حضور بانوان هستند ایسنا/یزد معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان ورزشگاه ها را یکی از امن ترین فضاهای اجتماعی برای حضور بانوان خواند که علاوه بر سرگرمی و ایجاد نشاط در بانوان و خانواده هایشان در ترویج و توسعه ورزش نیز موثر هستند.

مریم کاظمی پور قبل از ظهر امروز چهارشنبه در سمینار توانمندسازی مربیان، نواب رییس و مدیران باشگاه های استان یزد که همزمان با آخرین روز از هفته تربیت بدنی در سالن خیام هتل صفاییه یزد برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه ورزشکاران استان یزد در جمع های مختلفی که حضور می یابم، بسیار شاخص هستند و این بیانگر دقت نظر روی چارچوب های ورزش بانوان در این استان است.

وی با بیان این که در دو جایگاه پرچم کشورها در کشوری دیگر به احتزار در می آید، عنوان کرد: یکی هنگام حضور رییس جمهور یک کشور و مورد دیگر آن زمان که یک ورزشکار عنوان قهرمانی مسابقات را کسب می کند و لذا بانوان ورزشکاران باید قدردان خود باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ورزشگاه ها از امن ترین فضاهای اجتماعی برای حضور بانوان هستند

ورزشگاه ها از امن ترین فضاهای اجتماعی برای حضور بانوان هستند