مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 آبان 1403 ساعت 08:502024-10-28سياسي

روزنامه خراسان : چرا احمدی نژاد که جنجال هولوکاست را راه انداخته بود، درباره اسراییل سکوت کرده؟


اگر زمانی مواضع ضدصهیونیستی احمدی نژاد موجب محبوبیت او شده بود، به همان درجه سکوت امروز او موجب تنفر است چراکه همین اظهارات او علیه هولوکاست بود که از وی یک سیاستمدار متفاوت ساخت وعدم موضع گیری در برابر هولوکاستی که امروز در فلسطین و جنوب لبنان در حال رخ دادن است، - اگر زمانی مواضع ضدصهیونیستی احمدی نژاد موجب محبوبیت او شده بود، به همان درجه سکوت امروز او موجب تنفر است چراکه همین اظهارات او علیه هولوکاست بود که از وی یک سیاستمدار متفاوت ساخت وعدم موضع گیری در برابر هولوکاستی که امروز در فلسطین و جنوب لبنان در حال رخ دادن است، تمام باقی مانده وجاهت او را نابود خواهد کرد.

روزنامه خراسان در مطلبی از سکوت محمود احمدی نژاد درباره جنایت اسراییل انتقاد کرد.

  این روزنامه نوشت: بیش از یک سال از آغاز عملیات طوفان الاقصی و همچنین جنایات صهیونیست ها در غزه می گذرد و منطقه دستخوش حوادث متعددی شده است؛ تقریباً همه مردم ایران هر روز اخبار تحولات رخ داده را دنبال و غیرسیاسی ترین افراد هم نسبت به برخی از آن ها موضع گیری می کنند.

    در این فضا، قطعاً بی تفاوتی آن هم از جانب شخصی که زمانی به مواضع ضدصهیونیستی اش شناخته می شد، عجیب و البته غیرقابل توجیه است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روزنامه خراسان : چرا احمدی نژاد که جنجال هولوکاست را راه انداخته بود، درباره اسراییل سکوت کرده؟

روزنامه خراسان : چرا احمدی نژاد که جنجال هولوکاست را راه انداخته بود، درباره اسراییل سکوت کرده؟