مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 آبان 1403 ساعت 11:302024-11-05سياسي

ارتقای رتبه معلمان از مهر آینده


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، علی باقرزاده درباره آغاز رتبه بندی 100 هزار معلم از امروز اعلام کرد: هنوز 100 هزار معلم از مرحله نخست رتبه بندی باقی مانده اند و به اصطلاح بدون رتبه هستند.

این معلمان مدارک خود را قبلاً در سامانه بارگذاری کرده اند و اکنون باید ارزیابی آن ها توسط مدیر مدرسه و سپس توسط امور اداری و ارزیابان حرفه ای انجام شود تا پس از صدور احکام رتبه بندی، مزایای مربوطه را دریافت کنند.

آغاز رتبه بندی 120 هزار معلم جدید وی افزود: 120 هزار معلم جدید که سال گذشته استخدام شده اند یا افرادی که به دستگاه های دیگر مأمور شده بودند و در موعد مقرر موفق به بارگذاری مدارک لازم نشدند، اکنون می توانند از امروز مدارک خود را در سامانه HRM.

MEDU.

IR بارگذاری کنند.

ارزیابی میان دوره ای معلمان رییس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به اجرای ماده 8 قانون رتبه بندی معلمان، یادآور شد: این ماده تأکید دارد که معلمانی که امتیاز لازم را کسب کرده اند باید هر سه سال یکبار ارزیابی شوند.

تاکنون برای این موضوع اقدامی انجام نشده بود و ما در تلاشیم تا فرایندی را برای تصویب به هیئت ممیزه مرکزی ارائه دهیم تا سازوکاری برای ارزیابی میان دوره ای معلمان فراهم شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارتقای رتبه معلمان از مهر آینده

ارتقای رتبه معلمان از مهر آینده