مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 آبان 1403 ساعت 15:202024-10-28پزشكي

دانشجویان دانشگاه علم و هنر برای یزد افتخار آفریدند


دانشجویان دانشگاه علم و هنر یزد در دومین کنگره بین المللی ژنتیک سرطان با ارائه مقالاتی، موفق به کسب بالاترین امتیاز و عنوان مقاله برتر این کنگره شد.

- ایسنا/یزد دانشجویان دانشگاه علم و هنر یزد در دومین کنگره بین المللی ژنتیک سرطان با ارائه مقالاتی، موفق به کسب بالاترین امتیاز و عنوان مقاله برتر این کنگره شد.

دومین کنگره بین المللی ژنتیک سرطان ژنومیکس به عنوان رویدادی جانبی از هشتمین کنگره بین المللی زیست پزشکی در تهران به بررسی جدیدترین دستاوردها در زمینه تشخیص، درمان و پیشگیری از سرطان پرداخت و مقالات دانشجویان دانشگاه علم و هنر که از میان ده ها پژوهش ارائه شده، موفق به دریافت بالاترین امتیاز از سوی کمیته داوران و حاضران کنگره شد.

ابوالفضل شاهینی دانشجوی رشته زیست فناوری با همراهی امید عزیزی دانشجوی رشته سلولی و مولکولی در کنار دیگر دانشجویان دانشگاه علم و هنر از جمله زهرا چرکسی و علیرضا فرحناک به عنوان همکاران در این کنگره شرکت کردند.

همچنین دانشجویان محمد طباطبایی و زهرا رادانفر نیز با ارائه مقالات پژوهشی در زمینه های مختلف ژنتیک سرطان به ارتقای جایگاه علمی دانشگاه علم و هنر در این عرصه بین المللی کمک کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دانشجویان دانشگاه علم و هنر برای یزد افتخار آفریدند

دانشجویان دانشگاه علم و هنر برای یزد افتخار آفریدند