مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 آبان 1403 ساعت 11:152024-11-07سياسي

قانون ممنوعیت شرکت مجدد در آزمون های سراسری اشتباه بود


قانون ممنوعیت شرکت مجدد در آزمون های سراسری برای پذیرفته شدگان مصداقی از قاعده قبح عقاب بلابیان و عطف بما سبقی اشتباه بود، سایت سنجش بزودی برای ثبت نام مجدد گشوده خواهد شد .

- قانون ممنوعیت شرکت مجدد در آزمون های سراسری اشتباه بود وزیر علوم گفت: قانون ممنوعیت شرکت مجدد در آزمون های سراسری برای پذیرفته شدگان مصداقی از قاعده قبح عقاب بلابیان و عطف بما سبقی اشتباه بود، سایت سنجش بزودی برای ثبت نام مجدد گشوده خواهد شد .

به گزارش خبرنگار مهر ، حسین سیمایی صراف دریکی از شبکه های اجتماعی در صحفه خود با اشاره به درخواست های کاربران مبنی بر رفغ محرومیت کنکور ارشد و دکتری گفت: دکتر پزشکیان پیش از پیروزی در انتخابات گفتند و وعده دادند اهل تصمیات خلق الساعه نیستند.

سخنی دقیق و مطابق اصول عقلانی و جهانی سیاستگذاری، زندگی باید پیش بینی پذیر باشد تا بتوان تصمیم گرفت.

وزیر علوم افزود: در این میان قانون ممنوعیت شرکت مجدد در آزمون های سراسری برای پذیرفته شدگان مصداقی از قاعده قبح عقاب بلابیان و عطف بما سبقی اشتباه بود.

بعد از طرح موضوع توسط ما در دولت و اعلان ایرادات معاونت حقوقی، تمکین رخ نداد که با مساعدت رییس جمهور و همکاری اعضای محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی موضوع حل شده و بزودی سایت سنجش برای ثبت نام مجدد گشوده خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قانون ممنوعیت شرکت مجدد در آزمون های سراسری اشتباه بود

قانون ممنوعیت شرکت مجدد در آزمون های سراسری اشتباه بود