مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 آبان 1403 ساعت 14:402024-10-28سياسي

برخورد قاطعانه با مخلان امنیت عمومی و حاملین سلاح غیرمجاز


با افراد مخل امنیت عمومی و حاملین و استفاده کنندگان از سلاح غیرمجاز قاطعانه برخورد می شود.

- همدان ـ دادستان عمومی و انقلاب همدان گفت: با افراد مخل امنیت عمومی و حاملین و استفاده کنندگان از سلاح غیرمجاز قاطعانه برخورد می شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، ارتکاب جرایم خشن مورد رصد جدی دستگاه قضایی است از این رو عباس نجفی اظهار کرد: مطابق ماده 279 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 هر کسی اقدام به کشیدن سلاح به قصد جان، مال یا ناموس مردم یا ارعاب آنها بنماید، به نحوی که موجب نا امنی در محیط گردد یا با انگیزه شخصی به سوی یک یا چند شخص خاص سلاح بکشد و عمل او جنبه عمومی داشته باشد محارب محسوب و به مجازات اعدام محکوم خواهد شد.

امنیت عمومی خط قرمز دادستانی مرکز استان است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان تصریح کرد: همچنین بر اساس ماده 281 قانون مذکور راهزنان، سارقان و قاچاقچیانی که دست به سلاح ببرند و موجب سلب امنیت مردم و راه ها شوند محارب محسوب و مجازات آن اعدام می باشد.

نجفی تاکید داشت: ضابطین نیز مکلفند در مواجهه با جرایم مذکور قاطعانه و با استفاده از ظرفیت های قانونی برخورد سریع و قاطع و عبرت آموز معمول و نتیجه جهت اتخاذ تصمیم قانونی به دادستانی اعلام گردد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برخورد قاطعانه با مخلان امنیت عمومی و حاملین سلاح غیرمجاز

برخورد قاطعانه با مخلان امنیت عمومی و حاملین سلاح غیرمجاز