مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 آبان 1403 ساعت 10:502024-11-18سياسي

اگر از این کلینیک، حجابی درنیاید، نان خوبی درمی آید!


روزنامه اعتماد نوشت: چندی پیش ویدیویی از معاون امور زنان دولت رییسی منتشر شد که درباره سیاست های مواجهه با پوشش زنان سخن می گفت و ابراز داشت که ماجرای مهسا یک اتفاق بود و قتل نبود.

وی بلافاصله به تنهایی خود پرداخته و اضافه می کند که من تنها یک زن بودم در دولت و ادامه می دهد که وقتی اکثریت به نتیجه می رسند، کار تیمی اقتضا دارد که بقیه همراهی کنند یا حداقل سکوت کنند (منظور مصوبه آنان درباره حجاب است).

از نظر او، آقای رییسی بر بحث فرهنگی تاکید داشت و این مساله را فرهنگی می دانست ولی از طرف دیگر سیستم هم به شدت تحت فشار بود (با مکث قابل توجه) و خیلی از افرادی که معتقد بودند در ریاست جمهوری ایشان نقش داشته اند، معتقد بودند که او باید خیلی صریح تر عمل کند، می گفتند چرا با قاطعیت برخورد نمی شود.

یک بخشی تحریک دشمن بود، خیلی از آنان از روی اخلاص این حرف ها را می زدند ولی دشمن سعی می کرد ببندد راه مسائل را و سعی می کرد که این تقابل را در جامعه ایجاد کند.

اینها سخنان اخیر این خانم سه ماه پس از خروج از دولت است.

هنگامی که مدیرانی در بالاترین سطوح دولت معتقدند که بخشی از این سیاست تبلیغاتی درباره فشار به رییس جمهور در موضوع پوشش زنان، تحریک دشمن است که البته اقرار محسوب می شود، پس چرا همچنان در این مسیر گام برمی دارند یا متوقف شده اند؟ آیا ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اگر از این کلینیک، حجابی درنیاید، نان خوبی درمی آید!

اگر از این کلینیک، حجابی درنیاید، نان خوبی درمی آید!