مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 آبان 1403 ساعت 14:152024-11-07سياسي

وزیر علوم: قانون ممنوعیت شرکت مجدد در آزمون های سراسری اشتباه بود


در این میان قانون ممنوعیت شرکت مجدد در آزمون های سراسری برای پذیرفته شدگان مصداقی از قاعده قبح عقاب بلابیان و عطف بما سبقی اشتباه بود.

- وزیر علوم افزود: در این میان قانون ممنوعیت شرکت مجدد در آزمون های سراسری برای پذیرفته شدگان مصداقی از قاعده قبح عقاب بلابیان و عطف بما سبقی اشتباه بود.

وزیر علوم گفت: قانون ممنوعیت شرکت مجدد در آزمون های سراسری برای پذیرفته شدگان مصداقی از قاعده قبح عقاب بلابیان و عطف بما سبقی اشتباه بود، سایت سنجش بزودی برای ثبت نام مجدد گشوده خواهد شد.

  به گزارش مهر، حسین سیمایی صراف دریکی از شبکه های اجتماعی در صفحه خود با اشاره به درخواست های کاربران مبنی بر رفغ محرومیت کنکور ارشد و دکتری گفت: دکتر پزشکیان پیش از پیروزی در انتخابات گفتند و وعده دادند اهل تصمیات خلق الساعه نیستند.

سخنی دقیق و مطابق اصول عقلانی و جهانی سیاستگذاری، زندگی باید پیش بینی پذیر باشد تا بتوان تصمیم گرفت.

  وزیر علوم افزود: در این میان قانون ممنوعیت شرکت مجدد در آزمون های سراسری برای پذیرفته شدگان مصداقی از قاعده قبح عقاب بلابیان و عطف بما سبقی اشتباه بود.

  بعد از طرح موضوع توسط ما در دولت و اعلان ایرادات معاونت حقوقی، تمکین رخ نداد که با مساعدت رییس جمهور و همکاری اعضای محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی موضوع حل شده و بزودی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر علوم: قانون ممنوعیت شرکت مجدد در آزمون های سراسری اشتباه بود

وزیر علوم: قانون ممنوعیت شرکت مجدد در آزمون های سراسری اشتباه بود