مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 آبان 1403 ساعت 10:302024-11-08اقتصادي

انگلیسی ها برای پرداخت قبض آب از هزینه خوراک می زنند


هزاران نفر در انگلیس و ولز برای جبران هزینه های بالاتر آب و فاضلاب که برای سال 2025 پیشنهاد شده است، برای اقلام غیر ضروری یا حتی غذا، هزینه کمتری می کنند.

- هزاران نفر در انگلیس و ولز برای جبران هزینه های بالاتر آب و فاضلاب که برای سال 2025 پیشنهاد شده است، برای اقلام غیر ضروری یا حتی غذا، هزینه کمتری می کنند.

به گزارش ایسنا، بر اساس نتایج نظرسنجی جدیدی که چهارشنبه هفته جاری منتشر شد، حدود 40 درصد از بیش از 9500 نفری که در نظرسنجی شورای مصرف کننده آب و رگولاتور صنعتی Ofwat انگلیس شرکت کردند، پرداخت قبوض بالاتر را دشوار می دانند.

شرکت های آب می گویند اکنون تا سال 2030، باید قبوض را به طور متوسط 40 درصد افزایش دهند؛ با این حال، برخی از آنها حتی به افزایش قیمت بیشتری نیاز دارند.

شرکت ساترن واتر ، درصدد افزایش 84 درصدی قبوض است، در حالی که شرکت تیمز واتر می خواهد مشتریانش تا پایان دهه جاری، حداقل 53 درصد بیشتر پول پرداخت کنند.

رگولاتور انگلیس در تلاش است تا از مصرف کنندگان در برابر تبعات سرمایه گذاری های رو به رشد برای ترمیم زیرساخت شرکت های آب و برق، محافظت کند.

این رگولاتور در ژوییه پیشنهاد کرده بود در پنج سال آینده، سقف افزایش قبوض به 19 پوند در سال محدود شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انگلیسی ها برای پرداخت قبض آب از هزینه خوراک می زنند

انگلیسی ها برای پرداخت قبض آب از هزینه خوراک می زنند