مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 آبان 1403 ساعت 13:302024-11-02اقتصادي

برداشت بیش از 27هزار تن انگور از تاکستان های مشگین شهر


در مجموع در سال 1403 میزان کل برداشت انگور در مشگین شهر بیش از 27 هزار تن برآورد شده است.

- ایسنا/اردبیل مدیر جهاد کشاورزی مشگین شهر گفت: در مجموع در سال 1403 میزان کل برداشت انگور در مشگین شهر بیش از 27 هزار تن برآورد شده است.

ناصر حسین علیزاده در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: سطح باغات بارور انگور شهرستان مشگین شهر حدود 2 هزار و صد هکتار با میانگین عملکرد 13 تن در هکتار می باشد و در مجموع در سال 1403 میزان کل تولید بیش از 27 هزار تن برآورد شده است.

وی افزود: بیش از 90 درصد باغات شهرستان مربوط به رقم سفید بی دانه بوده و بقیه مربوط به ارقامی مانند قره شاهانی و سایر ارقام بومی می باشد که بیشتر در بخش مشگین شرقی متمرکز می باشند.

مدیر جهاد کشاورزی مشگین شهر گفت: در سنوات اخیر در سایر مناطق شهرستان، کاشت نهال انگور رو به توسعه داشته و علاوه بر ارقام ذکر شده، ارقام مناسب و پرمحصول دیگری نیز در سطح شهرستان کشت می شود.

حسین علیزاده بیان کرد: مهمترین این ارقام ترکمن 4 فلم سیدلس قرمز بی دانه می باشند که نسبت به رقم رایج یعنی سفید بی دانه زودرس تر و مقاومتر به آفات و بیماریها می باشند.

وی ادامه داد: برداشت انگور در مشگین شهر از اوایل شهریور آغاز و تا اواسط پاییز ادامه می یابد و بیشتر مصرف انگور مربوط به بازارهای داخل استان و سایر استانهای کشور بوده و از


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برداشت بیش از 27هزار تن انگور از تاکستان های مشگین شهر

برداشت بیش از 27هزار تن انگور از تاکستان های مشگین شهر