مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 11 آبان 1403 ساعت 09:352024-11-01دانش

دانشمند سنگاپوری در راس گروه علوم پایه جایزه مصطفی(ص) قرار گرفت

دانشمند سنگاپوری در راس گروه علوم پایه جایزه مصطفی(ص) قرار گرفت

رو یینگ از چهره های سرشناس جهان در زمینه نانوفناوری و دانشمند سنگاپوری است که رسما به عنوان رییس گروه «علوم پایه و مهندسی» جایزه مصطفی(ص) انتخاب شد.

- دانشمند سنگاپوری در راس گروه علوم پایه جایزه مصطفی(ص) قرار گرفت پروفسور جکی ای- رو یینگ از چهره های سرشناس جهان در زمینه نانوفناوری و دانشمند سنگاپوری است که رسما به عنوان رییس گروه علوم پایه و مهندسی جایزه مصطفی(ص) انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، این دانشمند 58 ساله که مدارک کارشناسی تا دکترای خود را از کوپر یونیون و دانشگاه پرینستون دریافت کرده است، سال هاست که به عنوان یکی از چهره های شاخص حوزه نانو در سطح جهان شناخته شده است.

یینگ در سال 1992 و زمانی که تنها 35 سال داشت به مقام استاد تمامی گروه مهندسی شیمی دانشگاه ام آی تی رسید و تبدیل به یکی از جوان ترین استادتمام های این دانشگاه شد.

این بانوی دانشمند با پژوهش های نانویی خود جوایز زیادی را نیز به دست آورده است.

پروفسور جکی ای-رو یینگ در سال 2015 برای اثر ساخت مواد و سیستم های پیشرفته زیستی با ساختار نانویی از جمله ساخت نانوذرات پلیمری در سیستم های پاسخ محرک به منظور دارورسانی هوشمند در بدن برگزیده جایزه مصطفی (ص) شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دانشمند سنگاپوری در راس گروه علوم پایه جایزه مصطفی(ص) قرار گرفت

دانشمند سنگاپوری در راس گروه علوم پایه جایزه مصطفی(ص) قرار گرفت