مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 آبان 1403 ساعت 10:202024-11-11اقتصادي

پرداخت بیش از 35 میلیارد تومان زکات در هرمزگان


مدیرکل کمیته امداد هرمزگان از افزایش 25 درصدی پرداخت زکات در استان از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه خبر داد.

- ایسنا/هرمزگان مدیرکل کمیته امداد هرمزگان از افزایش 25 درصدی پرداخت زکات در استان از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه خبر داد.

حمید باسره مدیرکل کمیته امداد هرمزگان امروز دوشنبه 21 آبان ماه، در این خصوص اظهار کرد: از ابتدای سال 1403 تا پایان مهر ماه، مردم نیکوکار و خیر استان هرمزگان مبلغ 35 میلیارد و 800 میلیون تومان به عنوان زکات پرداخت کرده اند.

وی با اشاره به اینکه از مجموع زکات پرداخت شده مبلغ 9 میلیارد تومان به عنوان زکات واجب، مبلغ 5 میلیارد و 700 میلیون تومان زکات مستحبی و معادل مبلغ 21 میلیارد و 100 میلیون تومان نیز در قالب زکات فطریه بوده است، افزود: این میزان پرداخت زکات توسط مردم شریف استان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، بالغ بر 25 درصد افزایش داشته که نشان از اهتمام مردم استان به مسائل دینی و اعتقادی است.

مدیرکل کمیته امداد استان هرمزگان ابراز امیدواری کرد: مطابق پیش بینی های صورت گرفته و با همت و تلاش دست اندرکاران احیا و توسعه فرهنگ زکات و اهتمام ویژه مردم مؤمن و معتقد استان هرمزگان، تا پایان سال 1403، شاهد میزان رشد و افزایش 50 درصدی پرداخت و جمع آوری زکات نسبت به سال گذشته خواهیم بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پرداخت بیش از 35 میلیارد تومان زکات در هرمزگان

پرداخت بیش از 35 میلیارد تومان زکات در هرمزگان