مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 آبان 1403 ساعت 12:152024-11-17سياسي

خضریان: حضور ظریف در مشاغل حساس به مصلحت کشور نیست


مجلس قائل نیست که حضور ظریف یا هر فرد دیگری با تابعیت مضاعف خودش یا خانوادش در مشاغل حساس به مصلحت کشور باشد.

  - نماینده مردم تهران در مجلس گفت: مجلس قائل نیست که حضور ظریف یا هر فرد دیگری با تابعیت مضاعف خودش یا خانوادش در مشاغل حساس به مصلحت کشور باشد.

  به گزارش خبرنگار مهر ، علی خضریان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکری با استناد به ماده 75 آیین نامه داخلی مجلس و در واکنش به اظهارات یکی از نمایندگان درباره علت مخالفت نمایندگان با یک فوریت لایحه اصلاح قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس، گفت: امروز مجلس شورای اسلامی با 207 رأی فقط به فوریت لایحه دولت رأی نداد، چون قائل به این بود که فوریت امروز کشور معیشت و اقتصاد است.

وی یادآور شد: مجلس زمان رأی اعتماد وزرای پیشنهادی برای اینکه فوریت کشور اقتصاد، معیشت، سفره مردم و حل مشکل انرژی و ناترازی است، تلاش کرد دولت در کمترین زمان ممکن تشکیل شود و علی رغم اینکه در مورد همه این وزرای پیشنهادی می شد حرف های مختلفی را زد و می شد مطالب مختلفی را بیان کرد، اما با دولت همراهی کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس نسبت به برخی از وزرای پیشنهادی مسئله داشت و همچنان که جلوتر رفتیم، بعضاً همکاران من الان دارند متوجه می شوند که آن مسئله ای که نسبت به برخی از این


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خضریان: حضور ظریف در مشاغل حساس به مصلحت کشور نیست

خضریان: حضور ظریف در مشاغل حساس به مصلحت کشور نیست