مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 آبان 1403 ساعت 17:252024-10-31اقتصادي

حبس آمار تورم توسط بانک مرکزی 19 ماهه شد/ آقای همتی، این توییت را دوباره بخوانید


عدم انتشار به موقع آمار مربوط به شاخص های کلان اقتصادی نظیر تورم مصرف کننده، باعث می شود تا برنامه ریزی های اقتصادی بخش خصوصی بدون شاخص پیش بینی پذیری، شکل بگیرد و نتایج مثبتی به دنبال نداشته باشد.

به گزارش سرویس اقتصادی تابناک ، بانک مرکزی به ریاست فرزین در مواردی تلاش می کند تا از ارائه آمار به موقع و شفاف جلوگیری کند.

به عنوان نمونه، تیرماه سال گذشته رییس کل بانک مرکزی در مقابل دوربین رسانه ملی به مردم وعده داد تا آمار تسهیلات کارکنان بانک مرکزی را همچون سایر بانک ها، منتشر کند، اما تا به امروزی خبری نشده است.

موضوعی که به دفعات از سوی رسانه ها و حتی نمایندگان مجلس مطرح شد، اما دریغ از یک خبر و اطلاعیه از سوی بانک مرکزی! همچنین دو ماه است که بانک مرکزی آمار مربوط به تحولات مسکن را به روزرسانی و منتشر نکرده است و آخرین آمار مربوط به مردادماه است.

این در حالی است که مردم و فعالان حوزه ساخت وساز حق دارند تا از آخرین تغییرات شاخص اقتصادی در حوزه مسکن مطلع شوند تا برنامه ریزی مناسبی برای خرید و ساخت وساز داشته باشند.

در این میان، بانک مرکزی در بخش آمار مربوط به تورم مصرف کننده، یک رکورد تاریخی به ثبت رسانده است.

به گونه ای که نوزده ماه از آخرین باری که این بانک آمار تورم مصرف کننده را به صورت رسمی منتشر کرد می گذرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حبس آمار تورم توسط بانک مرکزی 19 ماهه شد/ آقای همتی، این توییت را دوباره بخوانید

حبس آمار تورم توسط بانک مرکزی 19 ماهه شد/ آقای همتی، این توییت را دوباره بخوانید