مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 آبان 1403 ساعت 21:202024-11-18سياسي

بندر دیر استعداد قطب گردشگری استان بوشهر است


 رییس اداره بندر و دریانوردی بندردیر گفت گفت: بندر دیر یکی از بهترین بنادر درکشور است که می تواند به عنوان قطب گردشگری استان بوشهر بدرخشد.

- ایسنا/بوشهر  رییس اداره بندر و دریانوردی بندردیر گفت گفت: بندر دیر یکی از بهترین بنادر درکشور است که می تواند به عنوان قطب گردشگری استان بوشهر بدرخشد.

راحله پور محمد درگفت وگوبا خبرنگار ایسنا افزود: بندر دیر به عنوان بزرگترین بندر صیادی کشور جاذبه های گردشگری زیادی دارد از جمله در فاصله 5 کیلومتری این بندر در منطقه جیرانی بزرگترین ساحل شنی ایران و نیز جزایر ام الکرم و نخیلو وجود دارد که پراز پرندگان و لاک پشت های دریایی است.

وی اضافه کرد: این جزایر کاملاً بکر و دست نخورده و حفاظت شده هستند و تنها مشکل آن عدم وجود زیرساخت ها دراین جزایر است.

رییس اداره بندر و دریانوردی بندردیر گفت: در صورت حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی حوزه گردشگری در این مناطق ما نیز آمادگی کامل برای همکاری با آن ا را داریم تا صنعت گردشگری این منطقه از کشور را توسعه داده و به مردم ایران معرفی کنییم.

وی افزود: همه پتانسیل های بالقوه برای سرمایه گذاری در این منطقه وجود دارد و درصورت استفاده از این ظرفیت ها این بندر در حوزه گردشگری استان و کشور، حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بندر دیر استعداد قطب گردشگری استان بوشهر است

بندر دیر استعداد قطب گردشگری استان بوشهر است