مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 آبان 1403 ساعت 08:402024-11-12سياسي

عارف: اجلاس ریاض همصدایی کشور های اسلامی علیه اسراییل بود


 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد رضا عارف معاون اول رییس جمهور پس از بازگشت از سفر یک روزه به ریاض، طی سخنانی در فرودگاه مهرآباد تهران گفت: - عارف: اجلاس ریاض همصدایی کشور های اسلامی علیه اسراییل بود معاون اول رییس جمهور با اشاره به موفقیت اجلاس ریاض در ایجاد همصدایی بین کشور های اسلامی و عربی اظهار داشت: برگزاری اجلاسی در چنین سطحی در این شرایط زمانی، موفقیت بزرگی برای جمهوری اسلامی به شمار می رود.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد رضا عارف معاون اول رییس جمهور پس از بازگشت از سفر یک روزه به ریاض، طی سخنانی در فرودگاه مهرآباد تهران گفت: اجلاس اضطراری سازمان همکاری های اسلامی و اتحادیه عرب به پیشنهاد ایران و با تلاش های مسئولان وزارت خارجه برگزار شد و خوشبختانه سران کشور های اسلامی و عربی استقبال خوبی از این اجلاس داشتند.

عارف با اشاره به موفقیت این اجلاس در ایجاد همصدایی بین کشور های اسلامی و عربی اظهار داشت: برگزاری اجلاسی در چنین سطحی در این شرایط زمانی، موفقیت بزرگی برای جمهوری اسلامی به شمار می رود که از پیشنهادش چنین استقبالی صورت گرفته و البته کشور عربستان هم میزبانی خوبی داشت و در این شرایط که رژیم صهیونیستی یه تجاوز خود ادامه می دهد، برگزاری این اجلاس یک ضرورت بود که پیام واحدی را به دن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عارف: اجلاس ریاض همصدایی کشور های اسلامی علیه اسراییل بود

عارف: اجلاس ریاض همصدایی کشور های اسلامی علیه اسراییل بود