مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 آبان 1403 ساعت 13:052024-11-20اقتصادي

آغاز کاهش نرخ بهره روسیه از سال آینده


بانک مرکزی روسیه قصد دارد کاهش نرخ بهره را در سال 2025 آغاز کند.

- بانک مرکزی روسیه قصد دارد کاهش نرخ بهره را در سال 2025 آغاز کند.

به گزارش ایسنا، الویرا نابیولینا، رییس بانک مرکزی روسیه در دومای ایالتی اظهار کرد: بانک مرکزی روسیه قصد دارد کاهش نرخ بهره را در سال 2025 آغاز کند.

وی گفت که بانک برای چهارمین سال متوالی سیاست پولی فشرده برای جلوگیری از افزایش قیمت ها با بالا بودن تورم را اجرا می کند.

رییس بانک مرکزی روسیه تاکید کرد: سیاست پولی تورم را در سال آینده به چهار تا 4.

5 درصد کاهش می دهد و انتظار دارد این تورم از چهار درصد پایین تر بماند و تا زمانی که شوک های خارجی احساس نشود، بانک در سال آینده به دنبال کاهش تدریجی نرخ تورم خواهد بود.

نابیولینا خاطرنشان کرد که نرخ بیکاری روسیه به 2.

4 درصد کاهش یافته است در حالی که 73 درصد از شرکت ها کمبود اشتغال را گزارش کردند که بر تولید و نرخ بهره بالا تاثیر می گذارد.

وی بیان کرد: اگر بانک روسیه به سیاست پولی قوی برای حذف هرگونه خطری ادامه دهد، ممکن است از ریسک رکود تورمی جلوگیری کند.

بیزنس گزارش کرد، بانک مرکزی روسیه در 25 اکتبر نرخ بهره خود را 200 واحد پایه افزایش داد و به 21 درصد رساند و به بالاترین میزان خود رسید و این نشان می دهد که افزایش بیشتر نرخ بهره ممکن است در افق باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز کاهش نرخ بهره روسیه از سال آینده

آغاز کاهش نرخ بهره روسیه از سال آینده