مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 24 آبان 1403 ساعت 17:552024-11-14اقتصادي

تامین زیرساختها و تکمیل طرح های نیمه تمام مرکزی در اولویت است


تامین زیرساختها و تکمیل طرح های نیمه تمام در اولویت اقدامات این استان قرار دارد.

- تامین زیرساختها و تکمیل طرح های نیمه تمام مرکزی در اولویت است خمین- استاندار مرکزی گفت: تامین زیرساختها و تکمیل طرح های نیمه تمام در اولویت اقدامات این استان قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر ، مهدی زندیه وکیلی بعدازظهر پنجشنبه در پایان سفر خود به شهرستان خمین در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: رفع موانع و تسریع در تکمیل پروژه های نیمه تمام، نیازمند برنامه ریزی و توجه ویژه مسئولان استانی و ملی است.

وی با اشاره به بررسی چالش ها و نیازهای امنیتی و عمرانی شهرستان خمین، افزود: امید است با تعامل و هم افزایی نماینده خمین در مجلس شورای اسلامی و پیگیری مستمر مسئولان محلی، بتوان مشکلات زیرساختی و توسعه ای خمین را برطرف کرد.

استاندار مرکزی با اشاره به رکود چندین پروژه مهم شهرستان تصریح کرد: برخی از این پروژه ها سالهای زیادی در رکود بوده و نیازمند تأمین اعتبارات لازم و پیگیری جدی هستند.

زندیه وکیلی افزود: اجرای پروژه های عمرانی از یک سو با تزریق اعتبارات سرعت می گیرد و از سوی دیگر، ضرورت دارد برخی پروژه های اولویت دار در دستور کار قرار گیرند.

وی تاکید کرد: جاده های ارتباطی شهرستان خمین از جمله جاده های خمین به شازند و خمین به الیگودرز، به دلیل تلفات جانی ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تامین زیرساختها و تکمیل طرح های نیمه تمام مرکزی در اولویت است

تامین زیرساختها و تکمیل طرح های نیمه تمام مرکزی در اولویت است