مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 آبان 1403 ساعت 09:252024-11-06فرهنگي

تئاتر ایران شگفت زده ام کرد/ تأثیر تکنیک ایرانی ها بر هنرمند روس!


کارگردان روسی حاضر در بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان سطح کیفی اجراهای آثار حاضر در جشنواره را بالا دانست.

- تئاتر ایران شگفت زده ام کرد/ تأثیر تکنیک ایرانی ها بر هنرمند روس! کارگردان روسی حاضر در بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان سطح کیفی اجراهای آثار حاضر در جشنواره را بالا دانست.

کولتسوو دیمیتری نویسنده، کارگردان و بازیگر نمایش دایناسوری به نام IGU که در بخش تئاتر ملل بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان-همدان حضور دارد، از تجربه حضور در این جشنواره به خبرنگار مهر گفت: درست است که این اولین تجربه من در جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان-همدان است اما این رویداد یک تجربه فوق العاده برای من بود، زیرا با برخورد تماما حرفه ای از جانب تمام دست اندرکاران جشنواره طرف بودیم و هماهنگی دقیق و اصولی سبب شد که با هیچ چالشی در اجرای اثر طرف نباشیم و با آسودگی خاطر به اجرا بپردازیم.

وی درباره سطح کیفی دیگر اجراهای حاضر در جشنواره یادآور شد: اجراهای بسیار خوبی را دیدم که فکر می کنم آثار بسیار بزرگی از کشور ایران بود و به ادراک کامل از سطح بالای تئاتر ایران رسیدم.

برخی از اجراها به معنای کلمه من را شگفت زده می کرد چه از لحاظ فرم و چه از لحاظ محتوا.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تئاتر ایران شگفت زده ام کرد/ تأثیر تکنیک ایرانی ها بر هنرمند روس!

تئاتر ایران شگفت زده ام کرد/ تأثیر تکنیک ایرانی ها بر هنرمند روس!