مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 آبان 1403 ساعت 11:402024-10-29اقتصادي

زمین 114 میلیارد تومانی از چنگال زمین خواران گلستانی آزاد شد


رییس کل دادگستری استان گلستان گفت: با تلاش یک تیم از قضات کارکشته این استان، عرصه 114 میلیارد تومانی از زمین خواران باز پس گرفته شد.

- زمین 114 میلیارد تومانی از چنگال زمین خواران گلستانی آزاد شد ایسنا/گلستان رییس کل دادگستری استان گلستان گفت: با تلاش یک تیم از قضات کارکشته این استان، عرصه 114 میلیارد تومانی از زمین خواران باز پس گرفته شد.

حیدر آسیابی رییس کل دادگستری استان گلستان صبح سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با پیگیری ها و تلاش های کمیته ویژه مبارزه با زمین خواری استان که از چند سال پیش در در دادسرای مرکز استان تشکیل شد، همه زمین های منطقه جنوبی شهر گرگان که به جنگل محدود می شوند و قیمت بالایی نیز دارند، حدنگاری و سند به نام منابع طبیعی صادر شد.

رییس کل دادگستری گلستان ادامه داد: از همان زمان، بخشی از تلاش قضات زُبده این کارگروه، بر شناسایی زمین هایی متمرکز شد که سال های گذشته در دل این اراضی منابع طبیعی توانسته بودند با استفاده از خلاهای قانونی یا زد و بند سند بگیرند.

وی گفت: در همین راستا به تدریج اسناد شناسایی شده در دل این اراضی منابع طبیعی، برای طی فرآیندهای قانونی به منظور ابطال سند، به دادگاه فرستاده شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زمین 114 میلیارد تومانی از چنگال زمین خواران گلستانی آزاد شد

زمین 114 میلیارد تومانی از چنگال زمین خواران گلستانی آزاد شد