مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 آبان 1403 ساعت 11:102024-10-29سياسي

با عاملین الصاق غیرقانونی برچسب های تبلیغاتی برخورد شد


معاون دادستان عمومی و انقلاب شهرکرد از برخورد با عاملین الصاق غیرقانونی برچسب های تبلیغاتی و دیوارنویسی خبر داد.

- با عاملین الصاق غیرقانونی برچسب های تبلیغاتی برخورد شد شهرکرد-معاون دادستان عمومی و انقلاب شهرکرد از برخورد با عاملین الصاق غیرقانونی برچسب های تبلیغاتی و دیوارنویسی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، یاسر کریمی صبح امروز در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری از برخورد با عاملین الصاق غیرقانونی برچسب های تبلیغاتی و دیوارنویسی خبر داد.

وی تصریح کرد: طبق ماده 92 قانون شهرداری ها، الصاق هرگونه برچسب و اطلاعیه بدون مجوز بر روی درب منازل و اماکن عمومی جرم محسوب می شود.

معاون دادستان عمومی و انقلاب شهرکرد افزود: متأسفانه تبلیغات نامتعارف، دیوارنویسی و برچسب های تبلیغاتی چهره شهر شهرکرد را در برخی نقاط مخدوش کرده و علاوه بر برهم زدن جلوه بصری اماکن شخصی و عمومی موجبات نارضایتی و ناراحتی شهروندان را فراهم نموده است که این موضوع علاوه بر ضرورت اقدام جهت امحاء این آثار توسط شهرداری، پیگیری قضایی و برخورد با متخلفین را در پی خواهد داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با عاملین الصاق غیرقانونی برچسب های تبلیغاتی برخورد شد

با عاملین الصاق غیرقانونی برچسب های تبلیغاتی برخورد شد