مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 آبان 1403 ساعت 02:352024-10-23بين الملل

گوترش: مردم غزه برای بقا می جنگند


دبیرکل سازمان ملل متحد بر حمایت از غیرنظامیان در غزه تأکید کرد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در بیانیه ای به حوادث جاری در نوار غزه واکنش نشان داد و افزود: مردم در شمال غزه از محاصره اسراییل رنج می برند و از هر ابزاری استفاده می کنند که زنده بمانند.

وی تأکید کرد: باید از غیرنظامیان حراست کرد و آنها را قادر ساخت طبق حقوق بین الملل از کمک های بشردوستانه بهره مند شوند.

سخنان گوترش پس از آن بیان می شود که سازمان ملل متحد هشدار داد که احیای غزه پس از حملات رژیم صهیونیستی ممکن است 350 سال به طول بینجامد.

به گفته بالاکریشنان راجاگوپال، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد گزارشی که اخیراً توسط برنامه توسعه سازمان ملل منتشر شده، برآورد کرده است که در ماه مه گذشته بیش از 39 میلیون تن آوار در غزه وجود داشته است، و توضیح داد که آوارها شامل مواد منفجره عمل نکرده، ضایعات سمی، و آزبست از ساختمان های فرو ریخته و مواد دیگر هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گوترش: مردم غزه برای بقا می جنگند

گوترش: مردم غزه برای بقا می جنگند