مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 آبان 1403 ساعت 17:102024-11-08اقتصادي

هشدار جدی به خریداران ملک/ این برگه دیگر در دادگاه پذیرفته نمی شود


رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان اینکه عدم ثبت معامله محل فساد، جعل و انکار واقع می شود، تصریح کرد: شخصی که سال ها سند رسمی دارد ناگهان حکم تخلیه از دادگاه می گیرد زیرا فردی سند عادی ارائه کرده که مقدم بر سند رسمی است.

- هشدار جدی به خریداران ملک/ این برگه دیگر در دادگاه پذیرفته نمی شود رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان اینکه عدم ثبت معامله محل فساد، جعل و انکار واقع می شود، تصریح کرد: شخصی که سال ها سند رسمی دارد ناگهان حکم تخلیه از دادگاه می گیرد زیرا فردی سند عادی ارائه کرده که مقدم بر سند رسمی است.

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: قولنامه در دادگاه ها مورد پذیرش قرار نمی گیرد و از رؤسای اتحادیه املاک خواهش دارم به مشاوران املاک این مسئله را تذکر دهند.

  به گزارش خبرآنلاین، حسن بابایی گفت: قانون ثبت بنا به دلایل مختلف در طول تاریخ دچار فراز و نشیب های فراوان شده و این رسمیت و اعتبار سند رسمی متأسفانه دچار تزلزل های مختلف شده است اما امروز قانونی داریم که اساس آن حکم حکومتی مقام معظم رهبری است.

  وی گفت: در 6 تیرماه 1402 زمانی که طرح مذکور در مجمع مطرح شد به دلیل اختلافات مکرر مجلس و شورای نگهبان، 5 بار توسط شورای نگهبان رد شد که علت رد شدن آن مغایرت با موازین فقهی و شرعی بوده است در حالی که این قانون از


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار جدی به خریداران ملک/ این برگه دیگر در دادگاه پذیرفته نمی شود

هشدار جدی به خریداران ملک/ این برگه دیگر در دادگاه پذیرفته نمی شود